Az új idők más koncepciókat igényelnek

NEU-VKF-Team_bearb_ret_ly_01_LO-opt__

A világjárvány idején a jelenléttel járó rendezvények, mint pl. a terepnapok és vásárok csak korlátozott mértékben valósíthatók meg. Azóta 16 fős értékesítési promóciós csapatunk a rendsburgi, gottini, gablingeni és kottenheimi AMAZONE-fiókok által támogatva értékesítési partnereinkkel együtt egyre inkább a végfelhasználóknál történő professzionális helyszíni bemutatókra koncentrál. 

Arra összpontosítunk, hogy innovatív és nagy teljesítményű termékeinket érthető módon megismertessük az ügyfelekkel, és a gyakorlati használat során bizonyítsuk a hozzáadott értéket. 

A terepen mindennapos kihívást jelentenek számunkra a leharcolt terepviszonyok, a mély traktornyomok vagy a szélsőséges időjárási körülmények. Itt nincs második esély az első benyomásra, minden lépést rutinnal kell megtenni! A meggyőző bemutató után elhajtani az udvarról, és lerakni az alapkövet az értékesítéshez – ez az, ami hajt bennünket.

2021-ben különösen intenzív demonstráció keretében mutattuk be a Precea szemenkénti vetőgépet, az UX 01 vontatott szántóföldi permetezőgépet és az Avant 02 kombinált vetőgépet. Míg a legtöbb körutat regionálisan szervezzük telephelyeinkről, az FTender fronttartállyal szerelt, az őszi vetésre szánt Avant 6002 kombinált vetőgéppel országosan mintegy 3 000 km-t tettünk meg. Emellett a téli hónapokban új digitális képzési koncepciónk keretében átadjuk gyakorlati tapasztalatainkat értékesítési partnereinknek és végfelhasználóinknak, és már alig várjuk, hogy újra terepre menjünk.