Az Agrargenossenschaft (AG) Bad Dürrenberg mezőgazdasági szövetkezet

Egy sokéves gyümölcsöző együttműködés 

IMG_0377_LO-opt__

Az AMAZONE/BBG évtizedek óta megbízható partnere az Agrargenossenschaft Bad Dürrenberg mezőgazdasági szövetkezetnek. A szövetkezet, amely az AMAZONEN-WERKE lipcsei gyártóüzemének közvetlen szomszédságában található, már a rendszerváltás előtt jó üzleti kapcsolatot ápolt a BBG-vel, és ez az együttműködés a következő években egyre szorosabb lett. 

A mezőgazdasági szövetkezet 4300 hektáron gazdálkodik, amelyből 4200 hektár szántóföld, változatos vetésforgókkal, beleértve mindenféle gabonafajtát, repcét, kukoricát és cukorrépát, valamint 36 hektáron virágkeverékeket és mézelő növényeket. 

A szövetkezethez tartozik a Landwirtschaftliche Dienstleistungszentrum GmbH is, amely a mezőgazdasági munkákat támogató szolgáltatásokra, a gazdaság saját mezőgazdasági termékeinek közvetlen értékesítésére és a gazdaság saját szállítási rendszerére összpontosít. A Landgut Friedensdorf GmbH-val együtt egy tanúsított biogazdaságot is üzemeltetnek. 

AG-Bad-Duerrenberg_d0_kw_DJI_0494_LO-opt__
A mezőgazdasági szövetkezet telephelye Szász-Anhaltban

A vállalat gépparkjának fontos részét képezi az AMAZONE technológiája. Gépeinkkel kiválóan képviseltetjük magunkat a növényvédelmi, műtrágyaszórási, vetéstechnikai és talajművelési termékcsoportokban. A gazdaság továbbá kompetens partnerként áll mellettünk a talajművelési tesztelés és megvalósítás terén. A jó együttműködés másik eleme a látogatói csoportok számára nyújtott támogatás és tanácsadás.