Az AMAZONE kiemelkedő dolgozói

Viktor Schwamm üzemmérnök

Verdiente Mitarbeiter bei AMAZONE (1)
A Primera DMC továbbfejlesztésért felelős munkatársaink: Viktor Schwamm üzemmérnök
Viktor Schwamm Kazahsztánban született és nevelkedett. A középiskola után az oroszországi Omszkban folytatott gépészeti tanulmányokat, amelyet 1979-ben kitüntetéssel és mérnöki diplomával zárt. Szakmai karrierjét Schwamm a Szibériai Mezőgép-vizsgáló Állomáson kezdte, ahol a feladata vető- és aratógépek vizsgálata volt.

1981-ben az ottani labor főmérnökének választották. Mindössze egy évvel később Schwamm már műszaki vezetőként volt felelős a teljes vizsgáló állomásért. 1995-ben Viktor Schwamm a családjával együtt Németországba költözött. Mielőtt Dortmundban ismét tanulmányokba kezdett, ipari műszerészként dolgozott. Tanulmányai után Schwamm úr először konstrukciós mérnökként helyezkedett el egy fémipari vállalatnál Mellében. Schwamm további öt évet dolgozott konstruktőrként a bissendorfi Matznet autóipari beszállító vállalatnál, mielőtt 2005-ben az AMAZONE-hez szerződött.

Azóta a Primera DMC nagy területteljesítményű vetőgépek továbbfejlesztésével foglalkozik, vállalatunk társtulajdonosa, prof. h.c. Univ. Samara R A S Dr. Dr. h.c. Heinz Dreyer (1932 - 2023) felügyelete mellett. A Viktor Schwamm segítségével fejlesztett Primera DMC, amely akár 12 méteres munkaszélességgel is rendelhető, igazi slágertermékké vált a kínálatunkban.

Szívből köszönjük Schwamm úr kimagasló munkáját, amely nélkül a direktvetési technikában elért sikereink elképzelhetetlenek lennének.


Rainer Rüdebusch üzemmérnök

Verdiente Mitarbeiter bei AMAZONE (2)

Rüdebusch úr egy, az AMAZONE-nál elvégzett képzés után a Brémai Főiskolán szerzett mérnöki diplomát. Tudását ezután egy egyéves, mérnököknek szóló minőségmenedzsment kurzuson bővítette tovább.

Rüdebusch úr sok évet dolgozott a minőségügy és a projektmenedzsment területén a ZF Lenksysteme vállalatnál, mielőtt 2014-ben visszatért az AMAZONE-hez és projektvezetői állást vállalt Hude-ban, a szemenkénti és nagy területteljesítményű vetés területén. Termékeink folyamatos fejlesztéséhez és folyamataink optimalizálásához mindig szemmel tartja a minőséget, a határidőket és a költségeket.

Meggyőző szaktudását munkatársai nagyra tartják és maximálisan elismerik.

Köszönjük Rüdebusch úr elkötelezett munkáját és őszintén reméljük, hogy még sok éven át talál örömet és kihívást a feladataiban.