Búcsú Wilhelm Jürgenstől

„Amit megígérünk, azt betartjuk!”

Roland Kratz (AMAZONE értékesítési vezető, központi régió), Jan-Heiner Kampmeyer (AMAZONE üzleti képviselő), Wilhelm Jürgens (AGRAVIS Technik Saltenbrock ügyvezető), Sebastian Straßburger (AMAZONE üzleti képviselő), Jörg Dölling (AMAZONE ügyfélszolgálati vezető), Henning Weinland-Wilken (AMAZONE termékmenedzsment vetéstechnológia)
Egy korszak vége. Nagyra becsült és régi üzleti partnerünk, Wilhelm Jürgens jól megérdemelten nyugdíjba vonult. Vezérelve: „Amit megígérünk, azt betartjuk az ügyfeleknek, beszállítóknak, alkalmazottaknak és az üzlettársaknak” pontosan tükrözi azokat az értékeket és elveket, amelyek Jürgens urat hosszú pályafutása során végigkísérték. Számára a fiatalok képzése mindig is hangsúlyos terület volt. Fontos volt számára, hogy kipróbálhassanak dolgokat, és bátorítást kapjanak. Jürgens úr, a világos struktúrák és felelősségi körök híve 2002 márciusában lett a Saltenbrock Landtechnik GmbH ügyvezető igazgatója, amely ma AGRAVIS Technik Saltenbrock GmbH néven ismert. Az ezt követő években a vállalat felvásárlások és szakképzett munkaerő felvétele révén bővült, és 2016-ban a CLAAS gépek értékesítésének kizárólagos jogát is megszerezte Vesztfáliában.

Jürgens úr eltökélten bővítette értékesítési területeit, és a beszállítói portfóliót úgy alakította át, hogy az a külkereskedelem minden szegmensét lefedje. Az AMAZONE és a CLAAS iránti hűsége és elkötelezettsége segített az általa irányított vállalkozásoknak abban, hogy megerősödjenek a régiójukban, és a „Saltenbrock” család részévé váljanak. Minden jót kívánunk neki élete következő szakaszához!