Carsten Megier feleségül vette az ő Insa-ját.

Carsten Megier hat seine Insa geheiratet (1)
A 2020-as év második felében örömteli esemény történt, amelynek kollégáinkkal együtt mi is igazán örültük. Carsten Megier munkatársunk, aki 2018 óta dolgozik a Gastéban folyó növényvédelmi gép kísérleteinkben, 2020. szeptember 12-én feleségül vette Insa nevű menyasszonyát. A pár már sok éve ismeri egymás és most végre hivatalosan összekötötték életüket. Közös szenvedélyük a tánc.

A georgsmarienhütte-i Albrecht tánciskolával több táncversenyen is részt vettek. Eredetileg azt tervezték, hogy a lakodalmukat majd különleges show-elemek színesítik, hogy az esemény valóban emlékezetes legyen.

Mivel a fergeteges bulit az érvényes korlátozások miatt nem lehetett megtartani, a jegyespárt a Hangeben tartott polgári esküvőjük napján meglepte egy, a közeli munkatársaikból álló delegáció. A régi plébániánál tett látogatáshoz egy traktort UF 2002 szántóföldi permetezőgéppel és az új önálló FT-P 1502 fronttartállyal szerelték fel. Ahogy az ifjú házasokról készült fotón jól látható, a pódium kiváló díszletet adott az esküvői fotók készítéséhez. Minden szépet és jót, sok boldogságot és egészséget kívánunk az ifjú párnak!

Carsten Megier hat seine Insa geheiratet (2)
A boldog pár és kollégáik az AMAZONE-tól