Christian Dorn úr, gyári képviselő

Tavaly szeptember óta támogatja a németországi értékesítési csapatunkat Christian Dorn úr. Egy kis tejtermelő gazdaságban nőtt fel, majd az iskola befejezése után mezőgazdasági szakképzést végzett. Az alap katonai szolgálat teljesítését, valamint a mezőgazdasági gépszerelői szakma megszerzését követően az egyik nagy bérvállalkozónál kezdte szakmai pályafutását, ahol már a képzése során újra és újra besegített.

Christian Dorn már a szakképzése alatt felfedezte a mezőgazdaság és különösen a mezőgazdasági gépészet iránti szeretetét. 2008-ban Dorn úr az egyik nagy, mezőgazdasági gépeket forgalmazó kereskedő értékesítési részlegére került, ahol eladta az első AMAZONE gépeit. Később a házas, kétgyermekes apa az ipar területére váltott, és vizsgát tett az IHK-nál mint ipari művezető.

Szakmai pályafutása ideális feltételeket kínált ahhoz, hogy 2020-ban a AMAZONEN-WERKE gyári képviselőjeként munkába álljon. Thomas Haug úr utódja, aki 40 éven át képviselt minket a lehető legjobban Baden-Württembergben. Meggyőződésünk, hogy Christian Dorn úr tapasztalatával és motivációjával nagyon hozzáértő módon képviseli majd érdekeinket, és nemcsak sikereket, hanem sok örömet is kívánunk neki a munkájában.

Christian_Dorn_Thomas_Haug_005_d0_cd_20201125_d2_210409

balról jobbra:

Christian Dorn (a Baden-Württemberg-i üzem új üzemi megbízottja)

Thomas Haug (a Baden-Württemberg-i üzem korábbi üzemi megbízottja)