Digitális ügyfélportál

A myAMAZONE a maximális teljesítmény és garancia érdekében

Prémium festési garancia
A ZA-V, ZA-TS függesztett műtrágyaszórók és a ZG-TS nagy területteljesítményű műtrágyaszórók esetében a 2022-es modellévtől új prémium festési eljárást alkalmazunk. Ez egyrészt magában foglalja a katódos merítőfestést mint alapozót és a mechanikai igénybevételekkel szembeni fokozott védelmet biztosító porbevonatot. Az AMAZONE most különleges garanciális ajánlatot nyújt ezekre a terméktípusokra, hét év gyártói garancia formájában az átrozsdásodás ellen. A garancia egyszerűen és ingyenesen igényelhető a myAMAZONE ügyfélportálon az ott megadott feltételek mellett. 

www.amazone.net/myAMAZONE

A myAMAZONE online portállal új szintre emeltük az ügyfelekkel való kapcsolattartást. Lehetővé teszi a gazdálkodók és az AMAZONE gépek felhasználói számára, hogy optimalizálják teljesítményüket, és egyúttal igénybe vegyék a kiterjesztett garanciális szolgáltatásokat.

A myAMAZONE portálon való regisztráció ingyenes, és számos előnnyel jár.

myAmazone-3 (1)

A felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy meghosszabbítsák a gépükre vonatkozó gyártói garancia időtartamát. Ez a Pantera önjáró növényvédelmi permetezőgép és a Profihopper önjáró kaszálógép esetében 24 hónapra, sőt, 36 hónapra is meghosszabbítható. 

myAmazone-2

A személyes ügyfélkörben azonban az összes garanciális lehetőség mellett az összes meglévő AMAZONE mezőgazdasági és kommunális gép számos információs lehetősége is használható és kezelhető. A kezelési útmutatók, a biztonsági utasítások és a beállítási ajánlások egyszerűen elérhetők, és a pótalkatrész-jegyzékek is közvetlenül lekérhetők. A portál egyik csúcsfunkciója a SmartLearning, amely interaktív videós oktatást kínál az AMAZONE gépek üzemeltetéséhez. Ez hozzájárul a professzionálisabb géphasználathoz, valamint a hatékonyság és a biztonság növeléséhez.