Egyszer volt, hol nem volt...

A Deutz vállalat (KHD) Intrac 6.60 traktorja

intrac-kollázs

Felső-Bajorországban Alois és Ludwig Limbrunner vezetik sikeres gazdaságukat. A két testvér, akiknek nagy szenvedélye a veterán mezőgazdasági gépek, számtalan órát töltött a „Deutz Intrac 6.6o” eszközhordozó restaurálásával, amelyet új korában először 1985-ben mutattak be a DLG kiállításon. Munkájuknak köszönhetően a teljesen felújított gép a legelőkön és a szántóföldeken ismét teljes mértékben használható állapotban van.

Az Intrac 6.60 teljes mértékben AMAZONE-technológiával van felszerelve, azaz a fronthidraulikában AMAZONE vibrációs borona és tömörítőhenger található, a rakfelületen AMAZONE TT szállítótartály a vetőgép vetőmaggal való feltöltéséhez, a hátsó hidraulikában pedig az AMAZONE KG forgó lazítóból és tömörítőhengerből álló kombinált vetőgép, valamint az AMAZONE D8 vetőgép utána haladó vetőmagtakaróval. Ilyen a „tökéletes” talajművelés – magágykészítés, a magok elvetése és az utólagos magtakarás – mindez egy műveletben!

A Deutz és a Daimler Benz együttműködésének köszönhetően létrejött Intrac gyártását azonban már 1990-ben leállították... milyen kár!