Együttműködés erős partnerekkel

Autonóm szántóföldi munka az AMAZONE-val

A mezőgazdaság álma: szántóföldi munka robotokkal. A robot neve „AgBot”, és a holland AgXeed vállalat gyártja. Az AMAZONE csoport és a Claas vállalat azáltal erősítette együttműködését az AgXeed B.V. startup vállalkozással, hogy pénzügyi részesedést szerzett a vállalatban. 

AgXeed_Agbot_Schmotzer_Hacktechnik_d1_220811_LO-opt___LOcopy1
4 kerekű AgXeed AgBot Schmotzer Select sorközművelő kultivátorral

AgXeed_Agbot_Amazone_Cenio3000Super_Doppelmesserwalze_LO-opt__
Az AgXeed AgBot gumihevederes járószerkezettel és AMAZONE Cenio 3000 Super függesztett kultivátorral és előre szerelt dupla késhengerrel

A gumihevederes járószerkezettel ellátott „AgBot” és az AMAZONE talajművelési és vetéstechnika kombinációja: az ideális traktor. A talajművelés és a vetés mellett az új, 4 kerekű Agbot a Schmotzer sorközművelő kultivátor technológiáival is használható a mechanikus gyomirtásra. Ezenkívül a vetőmag- és műtrágya-kijuttatáshoz készült univerzális függesztett FTender fronttartály, valamint a növényvédő szerek és folyékony műtrágya kijuttatására szolgáló FT-P fronttartály az adott alkalmazásnak megfelelően különböző AMAZONE függesztett gépekkel kombinálható. A különböző érzékelőrendszerek folyamatosan figyelik és elemzik a munkafolyamatot. Az autonóm szerelvény tekintetében mindig az optimális folyamat- és munkaminőség áll a középpontban. A fejlesztés már két éve folyik, és az autonóm irányítási rendszer bevezetése egyre közelebb kerül.

A jövő már elkezdődött az AMAZONE-nál!
 

AgXeed_Agbot_4Rad_dx_ax_DSC08357_d1_220613_LO-opt__