Fénycsóvák

Malu és Klaus Dreyer gyémántlakodalma 

Bild014_sw_LO-opt__
Malu és Klaus Dreyer egy bécsi mezőgazdasági technológiai kiállításon találkoztak. Malu Bruckmüller Eberhard Ruth úr, a Marbach an der Donau-i Weissgerber cég junior menedzsere kíséretében látogatott el a kiállításra. A Weissgerber cég képviselte az AMAZONEN-WERKE-t Ausztriában, és standdal vett részt ezen a kiállításon.  Klaus Dreyer és Eberhard Ruth már régóta ismerték egymást. Eberhard Ruth mutatta be Malut Klaus Dreyernek, és ebből a találkozásból született meg a szerelem első látásra klasszikus esete, ami nem is csoda Malu bécsi báját tekintve.

Akkoriban a szüleivel élt Bécsben, és nyelveket tanult. Megbeszélték, hogy meglátogatják Bécs érdekes helyeit, és jobban megismerik egymást. Gastebe visszatérve intenzív levélváltás kezdődött közöttük – mobiltelefon és e-mail akkoriban még nem létezett –, ami tovább mélyítette a kapcsolatot. Maga a telefonálás abban az időben nehézkes és drága volt.

Malu_und_Klaus_Dreyer_P1060694_20120320_ret_ly_01_LO-opt__
Malu és Klaus Dreyer az aranylakodalmukon 2012-ben

1962. március 15-én Klaus Dreyer a bécsi Gusztáv Adolf-templomban oltár elé vezette menyasszonyát, Malut. A boldog házasságból három gyermek született. Fiuk, Christian a sikeres családi vállalkozást unokatestvérével, Dr. Justus Dreyerrel együtt vezeti. 

Hat évtized telt el azóta, hogy Klaus Dreyer feleségül vette Malut. Kívánunk nekik minden jót, egészséget és kérjük Isten áldását 60 éves házassági évfordulójukhoz.