FÓKUSZBAN a partner

Gratulálunk Ausztriának! - 70 évre visszanyúló mezőgazdasági technológia a Karl Deschbergernél

20220808_Deschberger_IMG_3430_LO-opt___LOcopy1
Balról: Karl Deschberger senior vezető, Leopold Eder, Christoph Deschberger ügyvezető igazgató

A felső-ausztriai Landtechnik Karl Deschberger vállalat 2022 júniusában ünnepelte fennállásának 70. évfordulóját. Ebből az alkalomból az immár harmadik generációs vállalat június 11-én és 12-én kétnapos jubileumi vásárra hívta meg vendégeit prambachkircheni telephelyére.

Karl Deschberger 1952-ben tette le a mezőgazdasági technológiai vállalat alapkövét egy régi kovácsműhely megvásárlásával a Schärding melletti St. Marienkirchenben. Az első pneumatikus kerekes pótkocsik gyártásával, egy tanonc képzésével és az első kombájnok értékesítésével a kovácsműhely fokozatosan mezőgazdasági gépműhellyé fejlődött.

Az összesen több mint 40 000 m² területűre nőtt Landtechnik Karl Deschberger ma már a legmodernebb technológiát, a legjobb szolgáltatást és az alkatrészek hatékony ellátását kínálja a st. marienkircheni és prambachkircheni telephelyein.  
A Deschberger család 20 éve sikeresen értékesíti termékeinket Ausztriában. E két évforduló alkalmából Leopold Eder üzleti képviselő elismerően gratulált, és köszönetet mondott a hosszú távú jó együttműködésért.

YUNC0021_ret_ly_01