Fedélzeti műhely Wi-Fi-hotspottal

Eislebeni partnerünk, a LuTS saját AMAZONE-szervizzel

Tobias Barthels

A LuTS GmbH talajművelő gépkereskedőként, haszongépjármű-műhelyként és pótkocsigyártóként hosszú évek óta partner – először a Bodenbearbeitungsgeräte Leipzig GmbH & Co. KG (BBG) vállalatnak, ma pedig az AMAZONE-nak. A vállalat nagy múltra tekint vissza: 1949-ben kezdte meg működését gépkölcsönző állomásként. 1964-ben vette át a VEB Kreisbetrieb für Landtechnik Eisleben (KfL Volkstedt) nevet. 1990-ben a Treuhand jóváhagyta a tevékenységük folytatását Land & Technik-Service GmbH (LuTS) néven, a korábbi üzemeltetési igazgató, Manfred Pollin vezetésével. Ullrich Leuteritz-cel együtt 1994-ben vásárolta meg a vállalatot a vagyonkezelő társaságtól. Az AMAZONE termékei már közvetlenül a rendszerváltás után használatban voltak, míg a BBG gépeit már korábban is használták.

Tobias Barthel már régóta a LuTS munkatársa. Manfred Pollinnál töltött tanulóévei után az AMAZONE gépeken folytatta a képzést. Így egy nap szerzett egy használt AMAZONE furgont, amely a védjegyévé vált a régióban, mint „a férfi a zöld autóban”. Miután a furgont le kellett cserélni, egy magastetős furgonra cserélte. Ez műszakilag jobban fel volt szerelve a szervizhez, és több helyet kínált a fiatal személyzet képzéséhez.

Ebben a furgonban egy kiterjedt szerszámkészlettel együtt a LuTS legfontosabb AMAZONE kopóalkatrészei is a fedélzeten vannak, hogy a lehető legjobb támogatást nyújthassák az AMAZONE ügyfeleinek. Az elektronika számára a fedélzeti műhelyben Wi-Fi-hotspot áll rendelkezésre a gyártóval vagy a vállalattal való kapcsolatfelvételhez. Tobias Barthel szerint a furgonnak továbbra is tükröznie kell az AMAZONE márkát, ezért többek között az AMAZONE marketingfotó-archívumában talált képeket nyomtatott a furgonjára. A LuTS GmbH 2022 óta AMAZONE Premium szervizpartner.