Jörg Dölling úr, a D-A-CH ügyfélszolgálati részlegének vezetője

Már a régi népi bölcsesség is kimondja: „A gépek csak annyira jók, mint az ügyfélszolgálat.“

Ezért a D-A-CH (Németország, Ausztria, Svájc) régió ügyfélszolgálata az AMAZONEN-WERKE egyik legerősebb sarokköve. A vezetője pedig már több mint 10 éve Jörg Dölling úr.

1978-ban kezdte meg tanulmányait gépszerelőként az AMAZONE központi gyárában, Gasteban. Azután a karbantartási részlegre került, ahol berendezések és szerszámgépek karbantartása és javítás során bizonyíthatta szaktudását. A karrierje következő lépésében külsős szerviztechnikusi állást kapott 1984-ben. Ezen a területen hat évig járta Európát az AMAZONE megbízásából, hogy elhárítsa a gépeknél felmerülő problémákat. Ezután Dölling úr az ügyfélszolgálat belső munkatársaként folytatta tevékenységét, ahol többek között a kereskedőknek, az importőröknek és a végfelhasználóknak nyújtott tanácsadásért felelt, átvette a szerviztechnikusok munkájának beosztását, továbbá garanciális és szavatossági esetekkel foglalkozott.

2001-ben a kiváló és lelkiismeretes munkája miatt egy évig a lipcsei fióküzemünknél, a BBG-nél foglalkoztatták, ahol sikeresen hozzájárult az ügyfélszolgálati terület felépítéséhez. Dölling úrnak tehetsége van ahhoz, hogy még a kihívást jelentő műszaki tényállások esetében is megőrizze a rálátását. Ezenkívül képes kiválóan figyelembe venni az ügyfelek problémáit és követelményeit. Azért, hogy műszaki tudása mindig naprakész legyen, rendszeresen részt vesz az AMAZONE továbbképzésein.

Végül 2010-ben kineveztük őt a németországi, ausztriai és svájci – valamint nemrégen a luxemburgi – régió ügyfélszolgálatának vezetőjévé, mely pozíciót immáron 11 éve sikeresen tölti be. Köszönjük Dölling úrnak az elmúlt 43 évben végzett felbecsülhetetlen értékű munkáját, melyet mindig örömmel és elkötelezettséggel végzett, továbbá reméljük, hogy még sok-sok éven át az AMAZONE munkatársa marad.

Verdiente_Mitarbeiter_Joerg_Doelling_IMG_5200_d1_201118
Jörg Dölling, a D-A-CH régió ügyfélszolgálatának vezetője