2024. ápr. 23.

A brazil MP AGRO műtrágyaszóró-specialista az AMAZONE-csoport részévé válik

Az AMAZONE mezőgazdasági gépgyártó örömmel jelenti be, hogy a brazil MP AGRO műtrágyaszóró-specialista - a hatóságok jóváhagyása után - az AMAZONE csoport részévé válik. Ez az akvizíció mindkét vállalat számára jelentős mérföldkő, és újabb lépést jelent az AMAZONE-csoport globális szereplővé válásában és dél-amerikai terjeszkedésében. 

Az MP AGRO és az AMAZONE közötti együttműködés lehetővé teszi, hogy a két vállalat saját erősségeit egyesítve közösen új mércét állítson fel a professzionális műtrágyaszórási technológiák területén. Az MP AGRO dolgozói gárdája Douglas Peccin bevált vezetésével változatlanul megmarad, és folytatja az operatív tevékenységet.

„Számítunk az MP AGRO csapatára, és szeretnénk kihasználni a szakértelmüket és piaci jelenlétüket ahhoz, hogy az AMAZONE technológiáit elhozzuk Brazíliába" - magyarázza Christian Dreyer és Dr. Justus Dreyer, az AMAZONE két tulajdonosa. 

Az egyesülés célja, hogy a legmagasabb minőségű innovatív mezőgazdasági technológiák elérhetők legyenek Brazíliában, és új szintre emelkedjen a műtrágyázás precizitása és fenntarthatósága.

E célok mentén egyesíti kiemelkedő erősségeit a két vállalat. Az MP AGRO egy olyan fiatal, rendkívül motivált és dinamikus csapatot hoz be az együttműködésbe, amely a műtrágyázás ügyfélszegmenseire összpontosít, és mélyreható piaci tapasztalattal rendelkezik Brazíliában. Az MP AGRO Brazíliában erős értékesítési partnerekkel rendelkezik, termékei pedig magas minőségükről és megbízhatóságukról ismertek.

Az AMAZONE egy negyedik generációs családi vállalkozás, amely több mint 140 éve folyamatosan növekszik az innováció és a precizitás révén. Az intelligens növénytermesztés úttörő termékeivel az AMAZONE nemzetközi sikertörténetet hoz be az együttműködésbe.

Az MP AGRO és az AMAZONE együttesen arra törekszik, hogy a műtrágyatechnológia vezető szolgáltatójává váljon Brazíliában és tovább bővítse közös innovációs erejét. E partnerség tehát komoly hozzáadott értéket ígér a brazíliai ügyfelek számára. 

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.


Az MP AGRO vállalatról:
Az MP AGRO MÁQUINAS AGRÍCOLAS LTDA vállalatot 2012-ban alapították Ibatéban (Brazília São Paulo államában). Az MP AGRO-t magas minőség és különleges innovációs erő jellemzi a fejlett és fenntartható műtrágyatechnológia fejlesztése, gyártása és értékesítése terén. 
További információk: www.mpAGRO.com.br

Az AMAZONE vállalatról:
Az AMAZONEN-WERKE H. Dreyer SE & Co. KG, melynek székhelye 49205 Hasbergen-Gaste településen található, mezőgazdasági és kommunális gépek gyártásával foglalkozik. A személyesen a tulajdonosok által vezetett vállalat kilenc üzemben több mint 2 500 alkalmazottat foglalkoztat. Termékválasztékában talajművelő gépek, vetőgépek, műtrágyaszórók és permetezőgépek és kultivátorok szerepelnek. Ezen alapkoncepciók mentén tevékenykedve az AMAZONE mára az „intelligens növénytermesztés” szakértőjévé vált a mezőgazdaságban.