2021. márc. 1.

AMAZONE – A legjobb az összes gépgyártó középvállalkozás között

DLG-ImageBarometer 


DLG-Imagebarometer-2020_fuer Website
A mezőgazdasági ágazatban működő vállalkozások imázsát vizsgáló, nemrég közzétett DLG-ImageBarometer 2020 értékelésben az AMAZONE újra rendkívül jól szerepelt. Összesen 49,6 pontot szerezve a vállalat a 4. helyen szerepel, és a mezőgazdasági munkagép-gyártó kategóriában az első helyezést érte el a középvállalkozások között.

Christian Dreyer és Dr. Justus Dreyer, az AMAZONE ügyvezetői örülnek a tartósan pozitív képnek: „Egy újabb siker a teljes AMAZONE csoport számára. Köszönettel tartozunk a megtisztelő értékelésért és a bizalomért minden mezőgazdásznak és bérvállalkozónak, valamint forgalmazó partnereinknek, akik nélkül aligha tudtuk volna leküzdeni ezt a rendkívüli 2020-as évet. Ez a kiváló értékelés újabb motivációt jelent számunkra, hogy termékeinket, szervizünket és tanácsadó tevékenységünket folyamatosan tovább fejlesszük. Ehhez intenzív partneri együttműködésben állunk az ügyfeleinkkel, hogy konzekvensen és időben tudjunk foglalkozni a kívánságaikkal és a követelményekkel.”

A DLG Image Barométerről
A rendszeresen elkészített ImageBarometer segítségével a Német Mezőgazdasági Társaság (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft - DLG) az idén is felmérte, hogy milyen a mezőgazdasági területen működő márkák imázsa és ismertsége Németországban. E célból több mint 700 mezőgazdászt kérdeztek meg telefonos interjúk formájában. Az ezek alapján kiszámított márkaindex a márka ismerete, márkahűség, márkateljesítmény és márkaimázs részindexeken alapul.