2022. jan. 14.

Biztonságban a Safety Kit segítségével

Médiacsomag letöltése

Tanúsított, tartós és mindig kéznél van: A növényvédő szerek kezeléséhez szükséges egyéni védőfelszerelés praktikus kofferes kivitelű Safety Kit biztonsági készletként az AMAZONE-tól. 


Akár a permetlé bekeverése, akár a nedvesedési eredmény ellenőrzése a szántóföldön, akár a szórókeret tisztítása - a növényvédelmi intézkedések végrehajtása sérülésveszélyt jelent a felhasználók számára. A bőr, a szem, a légutak és a nyálkahártyák károsodhatnak a hatóanyagokkal való közvetlen érintkezés vagy az aeroszolok és gázok belégzése következtében. Az új Safety Kit formájában az Amazone alapvető védelmet kínál az egészségügyi kockázatok elkerülése érdekében. Az Amazone számára ugyanis nem csak az Amazone technológia biztonságos és kényelmes kezelése, hanem a növényvédő szerekkel való munka során a magas fokú biztonság is fontos szempont.


Az egyéni védőfelszerelés védőkesztyűből, ujjas kötényből, védőszemüvegből és aktív szűrővel ellátott légzőmaszkból, valamint szemöblítő palackból és fertőtlenítőszerből áll. A Safety Kit minden része DIN vagy EN tanúsítvánnyal rendelkezik, és biztonságosan tárolható a hozzá tartozó kofferben.


Különösen fontos a tanúsított hátul záródó ujjas kötény. A tartós és robusztus kötény gyorsan fel- és levehető. Hosszú munkaruhával kombinálva védi a felsőtest, a lábak és a karok nagy részét.


Az AMAZONE Safety Kit M és XL konfekcióméretben kapható, 195,- EUR plusz ÁFA áron. A készlet kényelmesen megrendelhető közvetlenül az új Amazone növényvédő permetezőgéphez, de a kereskedőknél önállóan is megvásárolható. 
 

SafetyKit-Koffer_d0_kw_P9229917
Az AMAZONE Safety Kit védelmet nyújt a növényvédő szerek kezelése során.