2021. júl. 8.

C-Mix-Ultra kapa - Új hidraulikus túlterhelés elleni védelem

Médiacsomag letöltése

Magas szintű üzemelési biztonság az új C-Mix-Ultra kaparendszerrel a Cenius vontatott kultivátorhoz és a Ceus tárcsásborona-kultivátor kombinációhoz

Az Amazone bővíti a szerszámok opcionális lehetőségeit: az új C-Mix-Ultra kapával a Cenius-2TX vontatott kultivátor sorozathoz 4 és 8 m közti munkaszélességekben és a Ceus-2TX vontatott tárcsásborona-kultivátor kombinációhoz, mely 4 és 7 m közti munkaszélességekben érhető el. Az új kaparendszer hidraulikus munkahengerek révén automatikus túlterhelés elleni védelemmel rendelkezik, és különösen intenzív üzemelési feltételek mellett kínál magas szintű megbízhatóságot és tartósságot.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

A C-Mix-Ultra kapa különösen kötött talajviszonyok és rendszeres túlterhelés mellett mutatja meg erejét. A kioldóerő ennél az új hidraulikus változatnál az adottságokhoz igazítható, és fokozatmentesen állítható akár 800 kg-ra. Ez magas szintű üzemelési biztonságos garantál, mivel a gép az egyes kapák nagy kiemelési útvonalai révén a legkeményebb feltételek között is optimálisan tartja a kívánt, akár 30 cm-es munkamélységet. Az Ultra túlterhelés elleni védelem ezen kívül speciális módon is védi a kultivátort: A kapákra szerelt hidraulikus munkahengerekből és a központi hidroakkumulátorokból álló rendszer a kioldás után rendkívül jól csillapítja a C-Mix-Ultra kapát. Gyakran bekövetkező kioldási folyamatnál ez rendkívül előnyös a túlterhelés elleni védelem kopása szempontjából.

Egyidejűleg több túlterhelés elleni védelem is kioldásra kerülhet, ezért a kisebb nyomáskülönbség érdekében a hidroakkumulátorok száma a kapák számához van igazítva.

A rendszer fokozatmentes beállítása egyszerűen és kényelmesen, elöl, a vonórúdnál végezhető el. Ott található a nyomásmérő is, mely ellenőrzés céljából jól látható a traktor üléséből.

Az új C-Mix-Ultra kapa a teljes C-Mix kaparendszerrel kombinálható. A széles választék minden célra megfelelő kapatípust kínál. A kapák részben rendkívül kopásálló HD-változatban is elérhetők.

Ezen kívül a C-Mix-Clip gyorscserélő-rendszert is kínáljuk, mely a kapacsúcsok egyszerű és kényelmes cseréjét teszi lehetővé. A kapacsúcs rendkívül gyorsan leszerelhető a terelőlemezről. Ennek köszönhetően az átszerelési idők rövidek, és csökkennek a kopás okozta költségek is.