2023. szept. 12.

DirectInject a Pantera önjáró szántóföldi permetezőgépekhez

Médiacsomag letöltése

Termékek igény szerinti hozzáadagolása gombnyomásra

A Pantera 4504 és 7004 mostantól DirectInject közvetlen betáplálással kapható az egyes termékek rugalmas, gyors és igény szerinti beadagolásához.

DirectInject a Pantera 4504 gépen, a fülke és a permetlétartály között
DirectInject a Pantera 4504 gépen, a fülke és a permetlétartály között

A növényvédelemmel szemben a növényvédő szerek mennyiségének csökkentése és a növekvő kijuttatási követelmények, valamint a gazdaságon belüli idő- és költségnyomás miatt folyamatosan fokozódó követelmények idején a DirectInject kiváló segítséget nyújt a ma és jövő kihívásainak kezeléséhez.

Permetezés közben egy gombnyomással további termék adható a permetléhez. A DirectInject különlegessége, hogy az aktiválástól az adalékanyag kijuttatásáig mindössze kb. 30-50 méteres reakciótávolsággal rendelkezik. A permetléhez és a permetlé + DirectInject komponensekhez 2 külön permetlévezeték tartozik, amelyeken át a megfelelő keverék a szórókeretben található több betáplálási ponton keresztül a fúvókatestekhez jut. A két permetlévezetéket a szelepek felváltva kapcsolják, így mindig csak az egyik vezeték szállít. 

A közvetlen adagolás teljesen integrált kezelése az ISOBUS-terminálon keresztül
A közvetlen adagolás teljesen integrált kezelése az ISOBUS-terminálon keresztül
A 2 permetlévezeték betáplálási pontjai a körvezetékben
A 2 permetlévezeték betáplálási pontjai a körvezetékben

Különösen a gyomfészkek rugalmas kezeléséhez elengedhetetlen ez a rövid reakciótávolság. A rendszer emellett számos mindennapi helyzetben megkönnyíti a növényvédelem rugalmas alkalmazását. Ilyen helyzet például a táblaszélnél történő elkülönített kezelés, termékek hozzákeverése különleges igényű területeknél, valamint a fő keverék kijuttatási mennyiségétől független, változó mennyiségű kijuttatás. 

Mivel a rendszer teljesen integrálva van a folyadékkörbe és a kezelésbe, a megbízható tisztítás kényelmesen végrehajtható a fülkéből.

Különösen az önjáró permetezőgépeknél – amelyeket a nagy hasmagasságnak és a hidraulikus nyomtávállításnak köszönhetően a nagygazdaságok mellett bérvállalkozók is gyakran használnak – a DirectInject segítségével jelentős növekedés érhető el a rugalmasság és a hatékonyság területén.


Bulb_hnien_Version1-kl-3_rechts

  • A növényvédő szerek rugalmas, gyors és igény szerinti felhasználása
  • Megtakarítás a következők tekintetében: 
    • Munkaidő és munkaerőköltségek
    • Gépköltségek
    • Növényvédő szerek
  • Környezetbarát
  • Az önjáró haladás és a közvetlen adagolás tökéletes kombinációja a maximális hatékonyságért és rugalmasságért