2022. márc. 24.

DLG-ImageBarometer 2021/2022

AMAZONE – A legjobb a közepes méretű gépgyártók közül  

Az AMAZONE a DLG-ImageBarometer értékelésében a 2021/2022-es évben újra a 4. helyet szerezte meg. Összesen 50,8 pontjával az AMAZONE így a mezőgazdasági technika kategóriában továbbra is a legjobb a közepes méretű gépgyártók között 

Az AMAZONE vezetősége örül a kiváló eredménynek: „Egy újabb siker a teljes csapatunk számára. Köszönjük minden gazdálkodónak, bérvállalkozónak és forgalmazó partnereinknek a nagyrabecsülést és a bizalmat. Ez a kiváló értékelés újabb motivációt jelent számunkra, hogy termékeinket, szervizünket és tanácsadó tevékenységünket folyamatosan tovább fejlesszük. Ehhez intenzív partneri együttműködésben állunk az ügyfeleinkkel, hogy konzekvensen és időben tudjunk foglalkozni a kívánságaikkal és a követelményekkel.”


Image-Barometer-20220322-HU


A DLG ImageBarometer-ről
Az éves ImageBarometer keretében a Német Mezőgazdasági Társaság (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft - DLG) a legfontosabb németországi márkák ismertségét és imázsát méri fel a mezőgazdasági ágazatban. A legutóbbi kutatásban 664 üzemvezető vett részt. Az eredményekből kiszámított márkaindex egyenlő részben áll össze a márka ismertségéből, a márka használatából, a márkapreferenciából és -elégedettségből, valamint a márka imázsából.