2023. márc. 13.

DLG-ImageBarometer 2022/2023

AMAZONE – A legjobb a közepes méretű gépgyártók közül  

A 2022/2023-as DLG-ImageBarometer során az AMAZONE újra a 4. helyezést érte el. A mezőgazdasági technika kategóriában évek óta továbbra is a legjobbak vagyunk a közepes méretű gépgyártók között. 
    
„Egy újabb siker a teljes csapatunk számára”, mely nagy örömmel tölti el a az AMAZONE ügyvezetését. „Köszönjük elsősorban számos ügyfelünknek és partnereinknek, akik értékelték és bizalmukkal megtisztelték vállalatunkat. Ez a jó helyezés nagy motivációt jelent számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesszük és javítsuk. Innovatív mezőgazdasági technikával és digitális megoldásokkal szeretnénk segíteni a gazdákat és a bérvállalkozókat abban, hogy még inkább jövőorientált és fenntartható módon végezzék tevékenységüket. Ehhez rendkívül fontos számunkra a partneri együttműködés, hogy konzekvensen és időben tudjunk foglalkozni ügyfeleink kívánságaival és igényeivel.”

A DLG ImageBarometer-ről
Az éves ImageBarometer keretében a Német Mezőgazdasági Társaság (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft - DLG) a legfontosabb németországi márkák ismertségét és imázsát méri fel a mezőgazdasági ágazatban. A legutóbbi kutatásban 668 üzemvezető vett részt. Az eredményekből kiszámított márkaindex egyenlő részben áll össze a márka ismertségéből, a márka használatából, a márkapreferenciából és -elégedettségből, valamint a márka imázsából.
 


 

hu-Image-Barometer-2023