MI AZ AMAZONE-NÁL

Christian Peters, egy régi társ

Szakértőnk segít a termelés optimalizálásában Hude-Altmoorhausenben

Az AMAZONEN-WERKE 1997 szeptembere óta kíséri az útján Christian Peterst. Ekkor kezdte meg szerszámszerelői képzését a hudei telephelyen, majd a képzés sikeres elvégzése után hat hónapra felvették cégünk lakatosműhelyébe. Ezután úgy döntött, hogy gépészmérnöki tanulmányokat folytat Brémában, és 2006 áprilisában diplomás hallgatóként visszatért a vállalathoz. Diplomamunkájának elkészülte után tervezőmérnökként alkalmazták a berendezések tervezésénél. 

Rövid idő elteltével Peters átvette a projektmunkát és a különböző beruházások tervezését a hudei üzemben. Az üzleti és az üzemi vezetéssel együttműködve végül átvette a Hude-Altmoorhausenben található gyártási telephelyünk koncepcióját is. Itt egyike volt az első perctől itt dolgozó munkatársaknak, és már az első rajztól kezdve részt vett a munkában. A fejlesztések optimalizálásában szerzett széleskörű szakértelmének köszönhetően Peters már évek óta a tervezési részleg szakértő tanácsadója az optimalizált gyártás területén.

Peters 2011 óta házas, feleségével és két gyermekével (Leefke 8 éves, Peeke 6 éves) Falkenburgban él. Nagyra értékeljük Christian Peters elkötelezettségét csapatunk mellett, és kíváncsian várjuk a közös, sikeres jövőbeli projekteket.