Négy érem az AgroSalon 2020 vásáron

2020-ban a koronavírus-járvány miatt – a moszkvai AgroSalon vásárt kivéve – elmaradtak a legfontosabb mezőgazdasági gépekkel foglalkozó vásárok. Természetesen az AgroSalon esetében is volt néhány korlátozás, de kihasználtuk a lehetőségeket, és nagy, központi standon mutattuk be termékválasztékunkat.

Az AMAZONE ez alkalommal összesen négy érmet kapott a különleges innovációkért – ebből egy arany, három pedig ezüst. Az aranyérmet a Precea szemenkénti vetőgépért kaptuk, melynek központi eleme az új fejlesztésű szemenkénti vetőrendszer, mely nemcsak a különböző vetőmagok pontos szemenkénti vetését, hanem nagy, akár 15 km/h-s menetsebességet is lehetővé tesz. A három ezüstérmet az új FDC folyékonyműtrágya-tartálykocsiért, a továbbfejlesztett Primera DMC direktvetőgépért és a „Black Pantera” önjáró, teljesen automatikus szórókeret-vezérlésű permetezőgépért kapta az AMAZONE.

AgroSalon_2020_dx_os_IMG_1467_d2_210409

A koronavírus ellenére sok érdeklődő látogatót fogadhattunk a kiállításon, és intenzív megbeszéléseket folytattunk. Mivel Oroszországban is kiemelt fontosságú a lakosság kiváló minőségű élelmiszerekkel való ellátása, 2020-ben ismét jelentős beruházásokat eszközöltek innovatív mezőgazdasági gépekbe. Az AMAZONE már sok éve ismert itt, és saját szamarai gyárában is modern mezőgazdasági gépeket gyárt az orosz piac számára.