PANTERA 4503 – a háborúban megsebezve, a helyszíni szakértők által feltámasztva 

SC AMAZONE UKRAINA

2022 őszén az egyik PANTERA önjáró szántóföldi permetezőgépünk súlyosan megsérült a háború hatásai miatt. Úgy tűnt, hogy a gép teljesen használhatatlanná vált. Az SC AMAZONE UKRAINA csapatának csodával határos módon azonban sikerült feltámasztania az önjáró permetezőgépet, amely 2023 májusa óta ismét a Persche trawnja GmbH földjein dolgozik Harkiv régióban – micsoda visszatérés! 

A Bohodukhivi járásban található Szvitlicsne faluban működő Pershe trawnja GmbH-t megtámadták az orosz csapatok, ahogyan számos gazdálkodást is. Ennek során a gépállomány súlyosan károsodott. 

A PANTERA tulajdonosa, Volodimir Reva 2022 őszén rendelte meg a gép felújítását. A szakemberek a megérkezéskor megdöbbentek az állapotán. Számos sérülést állapítottak meg az alvázon, a tartályokon, a szórókereten és más alkatrészeken. A gazdaság pénzügyi nehézségei ellenére a gazda úgy döntött, hogy megjavíttat rajta mindent, amit csak lehet, az SC AMAZONE UKRAINA csapata pedig vállalta a kihívást, hogy új életet leheljen a PANTERA-ba. A szakemberek kiváló munkát végeztek, hiszen a gép úgy néz ki, mintha új lenne!

A háború miatti folyamatos bizonytalanság ellenére büszkék vagyunk arra, hogy segítséget tudtunk nyújtani ezekben a nehéz időkben is. A PANTERA 4503 esete nem csak a munkagépeink minőségéről tanúskodik, hanem az AMAZONE és a helyi gazdák közötti partnerségről is.