Roy Stier – az ezermester

Az új dolgok ambiciózus fejlesztése

Roy-Stier

Roy Stier sikeres fiatal tervezőink egyike. A John Deere vállalatnál végzett gyakorlata után a mannheimi Baden-Württembergi Szövetkezeti Állami Egyetemen szerzett gépészmérnöki alapdiplomát. Roy Stier a tanulmányai befejezése után, 2013 januárjában tervezőmérnökként csatlakozott a hudei AMAZONE-hoz, ahol kifejlesztette a Cataya klasszikus, adagolókerekes vetőgépünk jelenlegi adagolórendszerét. 

Csoportvezetőként a vetőgépek szerszámtervezésére váltott, és továbbfejlesztette a vetőgép-technológiát. Útközben – és ez külön elismerést érdemel – Roy Stier Oldenburgban folytatta tanulmányait, és mesterdiplomát szerzett innovációs menedzsmentből és vállalkozói ismeretekből. Kiváló munkája és ambiciózus tanulmányi törekvései meggyőzték a tervezési vezetőnket, Roland Arnoldot, aki 2020-ban megbízta őt a vontatott vetőgépet fejlesztő csapat irányításával. Itt egy sikeres csapatot hozott létre, amellyel viszonylag rövid idő alatt a vontatott kombinált vetőgép új és innovatív koncepcióját alkotta meg.

Az AMAZONEN-WERKE vezetősége nagy elismeréssel követi a csapat munkáját, és meg van győződve arról, hogy ez a fejlesztés óriási előrelépést hoz az AMAZONE számára.