Sikeres termékkommunikáció az Agritechnica körül

agritechnica-logo

Az Agritechnica előtt különböző rendezvények segítettek 24 újításunk belső és külső megismertetésében. Kezdésként a „Train the Trainer” program keretében három egymást követő napon bemutattuk a termékcsaládjaink újdonságait saját AMAZONE termékszakértőinknek Németországból és külföldről. 

Kiállítási stand
Ha nem volt lehetősége meglátogatni minket Hannoverben, akkor utólag a digitális térben is megnézheti, milyen volt a hangulat a standunkon:https://amazone.de/de-de/agritechnica/agritechnica-2024-innovationen/agritechnica-360-grad-standrundgang

Nem sokkal később 127 nemzeti és nemzetközi mezőgazdasági újságírót hívtunk meg egy sajtótájékoztatóra. Az előző esti, kölcsönös eszmecserét szolgáló eseményt követően a szaksajtó másnap élőben, exkluzív módon ismerhette meg új termékeinket, amelyeket természetesen több nyelven is bemutattunk. Az esti eseményekre a Hasbergen-Gaste-i központi gyárunkhoz közeli Wambergen kísérleti farmunkon került sor. Itt található a múzeumunk és a tesztterületeink is. A gépeket ezután a bramschei üzemünkben mutattuk be. Ezt követték a „Viszonteladók napjai” további 3 napon. A mintegy 540 vendéget 3 csoportra osztottuk, és az estét megelőző rendezvényt követően bemutattuk új termékeinket is.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

Összegzésképp elmondhatjuk, hogy az események teljes sikert arattak. Az időszakos eső miatt egy-két szántóföldi gépbemutató elmaradt, de a profi szervezést ezt nem zavarta meg. A viszonteladóinktól kapott folyamatosan pozitív visszajelzések és a szaksajtóban megjelent számos érdekes cikk igazolja az egyes rendezvények sikerét.