Sikertörténet Lettországból

30 éve SIA AMAZONE:

A SIA AMAZONE két tulajdonosa: Baiba Mikala asszony (felső sor balról a harmadik) és férje, Arvis Mikals (felső sor jobbról a második) csapatuk egy részével és Jens Meißner úrral (AMAZONEN-WERKE exportmenedzser)

A Mikals család három évtizede alakítja a lettországi mezőgazdasági ágazatot. Az egykori mezőgazdasági kisvállalkozás több év alatt a lenyűgöző SIA AMAZONE vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A vállalat egy mezőgazdasági gépeket értékesítő szervezetből, a SIA UPESKALNI AB mezőgazdasági vállalatból és egy képzési részlegből áll. Arvis Mikals ügyvezető igazgató már a vállalat fejlődésének korai szakaszában találkozott a balti államokért felelős exportmenedzserünkkel, Jens Meißner úrral, így 2023 októberében a SIA AMAZONE-nal együtt büszkén ünnepelhettük a 30. évfordulónkat. Az évforduló megünneplése nyílt nappal kezdődött, amelynek keretében a brankasi kirendeltségen impozáns gépbemutatót tartottak. Ezt később egy esti rendezvény követte Rigában, mintegy 200 meghívott vendég részvételével. Köztük voltak gazdák, a sajtó képviselői, sőt még Jānis Dūklavs, Lettország korábbi mezőgazdasági minisztere is, aki nagy népszerűségnek örvend az országban. Vállalatunktól Hardijs Grabovskis és Jens Meißner, a balti államokbeli üzleti képviselőnk vett részt az eseményen. 

A hűséges és hosszú távú együttműködésért járó oklevelet ad át Meißner úr (jobbra) Mikals úrnak (balra).

Meißner úr megható beszédben méltatta a SIA AMAZONE 30 éves sikertörténetét. A szoros partnerségnek köszönhetően az elmúlt években mintegy 4000 AMAZONE gépet értékesítettek.

A mai évforduló nemcsak mérföldkövet jelent a SIA AMAZONE számára, hanem az elkötelezettség, az innováció és a partnerség közös sikerét is jelenti a lett mezőgazdaságban.