Stájerország az AMAZONE-ra esküszik

A Gady több mint 20 éve partnerünk Ausztriában

Ausztria egyik legnagyobb és legjelentősebb talajművelő gépkereskedője a Gady vállalat, amely Stájerország és Burgenland egyes részeinek mezőgazdaságát látja el csúcstechnológiás termékekkel. Az 1936-ban Franz Gady által alapított vállalatot ma már a harmadik generáció, Philipp Gady és Eugen Roth tulajdonosok vezetik.

A vállalatnak 17 különböző telephelye van közel 400 alkalmazottal, köztük mintegy 50 gyakornokkal. A talajművelő gépek ágazatában elsősorban a Steyr, a Massey Ferguson és az AMAZONE termékeit forgalmazzák.

A „Gady Markt” vásáron az AMAZONE Catros rövidtárcsa előtt (balról): Martin Grössbauer értékesítési vezető, Helmut Sebald (AMAZONE értékesítési vezető, Dél-Németország/Ausztria), Phillip Gady tulajdonos és fia, valamint Ingrid Gady, Edmund Pernhofer (AMAZONE üzleti képviselő), és Eugen Roth ügyvezető igazgató

A Gady 1966 óta évente kétszer mezőgazdasági gépkiállítást rendez, amely „Gady Markt” néven népszerű népünnepéllyé nőtte ki magát. Ezeket a nagyszabású rendezvényeket mindig a Gady székhelyén, a Stájerország fővárosához, Grazhoz közeli Lebringben tartják. Időközben a talajművelő gépek és traktorok mellett autók is bemutatására is sor került. A mobilitással kapcsolatos egyéb standokkal, több száz régi traktorral, valamint regionális és gasztronómiai különlegességeivel és italaival a nagyszabású rendezvény Stájerország határain túl is népszerű, és félévente akár 20 000 látogatót is vonz.

Ez a nagy tradícióval bíró vállalatok találkozása, hiszen a Gady már több mint 20 éve forgalmazza sikeresen az AMAZONE gépeit Ausztriában.