Technológiai hírek

dlg_test_ly-01
A DLG kiváló minősítése - A Precea szemenkénti vetőgép új dimenziója 

Az új Precea szemenkénti vetőgépek precíz munkavégzésükkel, intuitív kezelésükkel és nagy hatékonyságukkal győzik meg ügyfeleinket. Ehhez döntően hozzájárult az AMAZONE valamennyi munkatársának és értékesítési partnerének rendkívül magas szintű elkötelezettsége. Az új Precea 6000-2AFCC vetőgéppel az AMAZONE kiegészíti a piacon egyedülálló, a KG forgó lazító és a Precea szemenkénti vetőgép erőteljes kombinációját magában foglaló kínálatát.  


Precea6000-2AFCC_Fendt_d0_kw_DJI_0801_d1_220808_s_LO-opt__

Először is a jól ismert, robusztus, 6 m munkaszélességű forgó lazító a boronafogak segítségével rendkívül egyenletes keverést végez a vetési szinten az ideális növekedési feltételek elérése érdekében. A kompakt kivitelű Precea ezután a vetőmagot a PreTeC csoroszlyával ellátott túlnyomásos adagoló segítségével pontosan elhelyezi. A kelésre a DLG kizárólag „nagyon jó” minősítést adott. Az új FTender fronttartállyal kiegészítve ez egy rendkívül erős, akár 8 soros munkaszélességű gépet eredményez. A több munkafolyamat egy menetben történő kombinálása jelentősen növeli a teljesítményt, így ez a Precea-kombináció gazdaságilag igen vonzó a nagy gazdaságok és a bérvállalkozók számára. 

Itt tekinthető meg a Precea Performance Tour
https://www.precea.net

Egy másik nagy előnye: Az új cserélőrendszer lehetővé teszi a Precea szemenkénti vetőgép ezen kombinációjának gyors átszerelését RoTeC vagy TwinTeC tárcsákkal ellátott Avant vetőegységekre. Az FTenderrel párosítva ugyancsak egy rendkívül rugalmas és rendkívül fordulékony kombinált vetőgépet kapunk a gabonavetéshez. Kínálatunkat ezzel a modellel és a technológiai előnyeinkkel kiegészítve az új piacokon is sikeresen pozicionálhatjuk magunkat.