Vezetőváltás a franciaországi Forbachban

Descamps_Frederic_2021_d0_kw_IMG_2519_ret_ly_01_LO-opt__
Az AMAZONE vezető munkatársai: Frédéric Descamps

A korábbi ügyvezető igazgató, Patrice Franke saját kérésére távozott az AMAZONE Forbach S.A.-tól. Köszönjük sokéves és sikeres szolgálatát. Ugyanakkor örülünk, hogy Frédéric Descamps úrban megtaláltuk a megfelelő utódot, aki 2021. november 1-jétől vette át az irányítást. 

Descamps úr mezőgazdasági technológiára szakosodott gépészmérnök, és sokéves tapasztalattal rendelkezik a talajművelés területén. Különböző vezetői pozíciókat töltött be Franciaországban és Németországban egyaránt, legutóbb a Bad Essen-i volt Rabe-üzem műszaki üzemvezetőjeként, amely 2020-ig a francia „Grégoire-Besson GmbH” tulajdonát képezte. Itt Frédéric Descamps a beruházás, a műszaki tanácsadás, a humánerőforrás, a beszerzés, valamint az értékesítés és a marketing területéért volt felelős.

Descamps urat a gastei központból Ludger Braunsmann, az igazgatótanács tagja támogatja. Várakozással tekintünk egy jövőorientált és konstruktív együttműködés elé, és kívánunk Descamps úrnak és csapatának sikeres kezdést és sok örömet a munkájukhoz.