Az Amazone vezető munkatársai: A felhő és a számítógépes programok ura: Wolfgang Thoben, az IT-részleg vezetője

Wolfgang_Thoben_01_d0_kd_IMG_4889
Wolfgang Thoben, az IT-részleg vezetője

Jelenleg kollégáival együtt a „Microsoft Teams” vállalatunkba való bevezetésén dolgozik. Ezen kívül éppen rendkívüli alapossággal felügyeli az Amazone felhő-technológiáját: Akiről szó van: Wolfgang Thoben, az AMAZONEN-WERKE IT-részlegének vezetője. Thoben úr 2016 óta dolgozik az Amazone számára, és a gaste-i fő üzemből 45 munkatársával együtt irányítja IT-részlegünket. Részlege gondoskodik mind a kilenc vállalati telephelyről. Thoben úr ezen kívül felelős üzemi telephelyeink ERP árugazdálkodási rendszereinek összehangolásáért, az ERP gyártási modul bevezetéséért leányvállalatunk, a SCHMOTZER Hacktechnik Bad Windsheim-ban található telephelyén, valamint CRM ügyfélkapcsolati irányítási megoldásunk továbbfejlesztéséért az értékesítés területén.

Thoben úr széles tudásából rendkívül sokat profitálunk. Miután befejezte tanulmányait az IT-szakirány és az üzemgazdaság területen Oldenburgban, 16 évig egy jelentős ERP-szoftverfejlesztő cégnél szerzett kiváló szakmai ismereteket. Thoben úr már ez időben is szoros kapcsolatokkal bírt szolgáltatóként az Amazone irányában, megismerte és nagyra értékelte csapatunkat. Miután felszabadult az IT-vezetői pozíció, a változatos munkafeladatok hozzánk csábították.

Thoben úr négy kislány büszke édesapja, Vechta városában lakik, hobbi szinten röplabdázik, és különösen a polgári repülés iránt érdeklődik.

Nagyon köszönjük elkötelezettségét, és további sok sikert kívánunk munkájához.