2024. ápr. 12.

DLG-ImageBarometer 2023/2024

AMAZONE – A legjobb a közepes méretű gépgyártók közül 

Az AMAZONE kiváló eredményeket ért el a DLG ImageBarometer 2023/2024 felmérésében, ahol ismét a 4. helyet szerezte meg. A mezőgazdasági technika kategóriában évek óta továbbra is a legjobbak vagyunk a közepes méretű gépgyártók között. 


Igazán büszkék vagyunk arra, hogy az AMAZONE ilyen jól szerepelt ebben a fontos felmérésben, és az előző évhez képest jelentős pontnövekedést ért el. Számunkra ez egyértelmű elismerése azon erőfeszítéseinket, hogy mindig kiváló minőségű termékeket kínáljunk ügyfeleinknek. Ezek az eredmények arra ösztönöznek bennünket, hogy még magasabbra emeljük a mércét és folytassuk az innovációt. A kutatásra és fejlesztésre, valamint a partnerségen alapuló együttműködésre összpontosítva szeretnénk segíteni gazdálkodóinkat és bérvállalkozóinkat abban, hogy továbbra is jövőállóak és fenntarthatóak maradjanak.


Hálánkat fejezzük ki mindenekelőtt ügyfeleinknek és partnereinknek, akik értékelték és bizalmukkal megtisztelték vállalatunkat

A DLG ImageBarometer-ről

Az éves ImageBarometer keretében a Német Mezőgazdasági Társaság (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft - DLG) a legfontosabb németországi márkák ismertségét, előnyeit, preferenciáit és imázsát méri fel a mezőgazdasági ágazatban. A legutóbbi kutatásban 679 üzemvezető vett részt. Az eredményekből kiszámított márkaindex egyenlő részben áll össze a márka ismertségéből, a márka használatából, a márkapreferenciából és -elégedettségből, valamint a márka imázsából.


.