Airstar rendszer: Biztonságos adagoló meghajtás – Egyszerű beállítás és kényelmes kalibrálás

Centaya3000super_detail_d0_kw_IMG_7302_d1_171030

1. ElectricDrive elektromos adagolóhajtás: Az elektromos adagolóhajtást egy tetszőleges ISOBUS terminál szabályozza. A kalibrálás az elektromos hajtás segítségével nagyon kényelmesen elvégezhető. Az elektromos hajtás olyan további funkciókat is kínál, mint pl. a vetőmag előadagolása a terület elején, továbbá a vetőmag menynyiségének növelése vagy csökkentése a munka során. A sebesség megállapításához különböző jelforrások állnak rendelkezésre. A radarérzékelő vagy a GPS-jel mellett a traktor sebesség-jelét is fel lehet használni. Alternatív megoldásként az adagoló és ezzel együtt a vetés alkalmazási térképeken keresztül teljesen automatikusan is vezérelhető.

2.Gyorsürítés: A vetőmag kiürítése a vetőmagtartályból gyorsan és egyszerűen történik a gyorsürítő segítségével, amely jól hozzáférhetően van elhelyezve a vetőmagtartályon.

3. Visszamaradó mennyiségek leürítése: A visszamaradó mennyiségek leürítéséhez egy tolózár nyílik ki és a tartály tartalma kiürül a kalibráló edénybe.

4. Az adagolóhengerek könnyen cserélhetők: Az adagolóhengerek könnyen kicserélhetők a vetőmag-adagolóban. Így mindenfajta vetőmag és vetésmennyiség esetén, még nagy munkasebességek mellett is, biztosított a pontos és kíméletes, kifogástalan hosszanti eloszlású adagolás.