AmaTron Twin_Logo
Logó: AmaTron Twin alkalmazás

Alkalmazás a táblanézet kényelmesebb megjelenítéséhez táblagép-integrációval

Manapság számos funkció vezérlése kezelőterminálon keresztül történik. Az egyszerű gépkezelés mellett további alkalmazások is léteznek, mint például az automatikus GPS-Switch szakaszolás vagy a GPS-Track párhuzamos optikai nyomkövető rendszer. Azoknak a felhasználóknak, akik korábban a fülkében lévő terminált használták, gyakran váltogatniuk kellett a terminálok különböző felhasználói felületei között. Ez történik például akkor, amikor a munkamenü, a feladatkezelés vagy a térképes nézet között váltogat a felhasználó. Hogy ezt a váltogatást ne kelljen túl gyakran elvégezni munka közben, az AmaTron 4 alapfelszereltségként kínálja a MiniView-t, amelyben a képernyő alsó szélén lévő térképes nézetben is jól láthatók a gép legfontosabb információi. Ez a MiniView nézet szükség szerint megjeleníthető vagy elrejthető.

„Azok a járművezetők, akik továbbra is szeretnék a két alkalmazást két külön képernyőn látni, az AMAZONE az AmaTron Twin alkalmazást kínálja, amely az AmaTron 4 ISOBUS terminál kijelzőbővítése.”

Az alkalmazás segítségével a vezető kényelmesen megjelenítheti a táblanézetet egy mobileszközön. Míg a biztonság szempontjából fontos gépkezelés az AmaTron 4 terminálon marad, a GPS-funkciók párhuzamosan működtethetők az AmaTron Twin alkalmazáson keresztül.

Használatához csupán egy táblagépet kell csatlakoztatni az AmaTron 4 kezelőterminálhoz WLAN-on keresztül. Ehhez a terminálnak AmaTron Connect opcióval kell rendelkeznie. A térképes nézeten kívül olyan funkciók is rendelkezésre állnak, mint a táblahatárok, nyomvonalak, virtuális forduló és referenciapontok létrehozása. Az alkalmazási térképek feldolgozása és a szakaszolások használata is megjelenik a mobileszközön. A munkagép jól látható módon, 3D-s modellként kerül megjelenítésre a táblagépen. Az AmaTron 4 terminál 8 hüvelykes kijelzője ezután teljes egészében a gép működtetésére és a gépadatok ellenőrzésére használható. Az AmaTron Twin alkalmazásnak köszönhetően a vezető bármikor áttekintheti a terminálján futó alkalmazásokat.

>> adatvédelmi nyilatkozat

>> használati feltétel

itunes-logo

qrcode_AmaTron-Twin (1)