ISOBUS, mint az intelligens kommunikáció alapja

Mi tartozik egy ISOBUS-rendszerhez?

Egy modern ISOBUS-rendszer különböző komponensekből áll, beleértve a traktort, a terminált és a munkagépet. Ez mindig attól függ, hogy a terminál és a készülék mire képes - és nem utolsósorban attól, hogy milyen felszerelési opciókat telepítettek. Az áttekinthetőség növelése érdekében funkciókat definiáltunk.

AMATRON4_Tag-Nacht-Modus01_d2_190820_4.0

Traktor ECU Basic

A traktor-ECU a traktor „munkaszámítógépe”. Itt az olyan információk állnak rendelkezésre, mint a sebesség, az erőleadó tengely fordulatszáma stb. Ezen túlmenően a traktor hátsó részén egy készülék-dugaszaljzat és a vezetőfülkében egy csatlakozóaljzat szükséges e funkció tanúsításához.

Universal Terminal

AmaTron_4_Front_d2_20180515_4.0
Lehetőség arra, hogy egy készüléket bármelyik terminálon üzemeltessenek, vagy hogy egy terminálon keresztül több különböző készüléket üzemeltessenek.



Auxiliary Control
AUX-N – Auxiliary Control (új)

AmaPilot_d2_150130_4.0

Kiegészítő kezelőelemek az összetett készülékek működtetésének megkönnyítésére, mint például egy többfunkciós kezelőkar, vagy a készülék oldalán a funkciók vezérlésének lehetősége egy kiegészítő kezelőelemmel.



Task Controller basic (totals)

Amatron4_Precea_Arbeitsmenue_d1_191025_4.0

Átveszi az elvégzett munka szempontjából releváns összesített értékek dokumentálását. A készülék biztosítja az ehhez szükséges értékeket. A táblatörzskönyv és a Task Controller közötti adatcsere ISO-XML formátumon keresztül valósul meg. Így a megbízások kényelmesen a Task Controller-be importálhatók, majd azután a kész dokumentáció ismét exportálható.
» GPS-Maps&Doc

Task Controller Section Control

Amatron4_GPS-Switch_Cataya_d1_200310_4.0

Automatikusan kapcsolja a szakaszokat pl. növényvédelmi permetezőgépeknél, vetőgépeknél és műtrágyaszóróknál a GPS-pozíciótól és a kívánt átfedés mértékétől függően.
» GPS-Switch


Task Controller geo-based (variables)

AmaTron_4_Front_d2_20190109_d1_Applikationskarte_Spritze_4.0

További lehetőséget kínál helyalapú adatok gyűjtésére, illetve helyalapú megbízások tervezésére is, például alkalmazási térképekkel.
» GPS-Maps&Doc

Egy nyelv, sok előny!

Az AMAZONE minden ISOBUS-képes géppel a legmodernebb technikát kínálja, szinte határtalan lehetőségekkel. Hogy Ön az AMAZONE kezelőterminálját vagy traktorja egy már meglévő ISOBUS-terminálját használja, ebben nem játszik szerepet. Az ISOBUS egy, az egész világon érvényes kommunikációs szabványt jelöl egyfelől a kezelőterminálok, traktorok és munkagépek, másfelől a farmirányítási információs rendszerek között.