Teleszkópos építésű Precea: 6 vagy 7 sor – 4,8 m széles vázkeret

Sortávolság-állítás a lehető legrövidebb idő alatt 
A teleszkópos Precea kimagasló rugalmasságot garantál.  A teleszkópos vázkeretnek hála a sortávolság a lehető legrövidebb rövid idő alatt megváltoztatható. Három különböző teleszkópos vázkeret kapható, amelyek különböző sortávolságot tesznek lehetővé. Minden terméktípus műtrágya kijuttatásához való felszereléssel is konfigurálható. A Precea 4500-2 gépet emellett fronttartállyal is el lehet látni műtrágya számára. 


Előnyei:

  • Munkasebesség: akár 15 km/h
  • Sorok száma: 6 vagy 7
  • Sortávolságok: 45–80 cm
  • Műtrágyatartály: CC típusoknál 950 vagy 1250 l – FCC típusoknál 1600 vagy 2200 l


1-szeresen és 2-szeresen teleszkópos – szállítási szélesség: 3,3 m* vagy 3 m

A Precea 4500-2CC teleszkópos vázkerettel, teljes munkaszélesség mellett
Az 1-szeresen és 2-szeresen teleszkópos vázakkal az AMAZONE két vázváltozatot kínál. A kedvezőbb árú 1-szeres teleszkópos váz 3,3 m*, míg a 2-szeres teleszkópos váz 3 m szállítási szélességet biztosít. Az egyedülálló csapágykialakítás a karbantartásmentes csapágyazásokkal hosszú élettartamot biztosít, és a váz be- és kihajtását különösen kényelmessé teszi.

* Az adott országban érvényes közúti közlekedési előírások rendelkezéseit be kell tartani, és szükség esetén eleget kell tenni a különleges engedélyi kötelezettségeknek.


Változtatható teleszkópos vázkeret – teleszkópos precizitás

A Precea 4500-2CC változtatható teleszkópos vázkerettel, a legkisebb munkaszélesség mellett

A változtatható teleszkópos vázzal rugalmasan és kényelmesen elvégezhető a sortávolságok beállítása a különböző terményekhez. A különböző sortávolságok okozta gondok ezzel immár a múlté. A Precea váza a lényegesre korlátozódik. A teleszkópos váz így például igazi kezelői komfortot garantál. Gombnyomásra gyorsan, megbízhatóan és kényelmesen szét- vagy összehajthatja a kereteket.


Különböző támasztókerék-változatok

A Precea 4500 és 4500-2 gép kétféle választható mankókereke a vetőegységek előtt és között helyezhető el. Míg a váz előtti támasztókerekek a sortávolságok egész spektrumát teszik elérhetővé, a vetőegységek közti nagyon kompakt változat a lényegesen alacsonyabb emelőerő-szükséglettel tűnik ki.


7 sor, elöl futó mankókerekekkel
6 sor, sorok közötti mankókerekekkel