Elektronikus szintvezérlés

FlowControl_Grafik_rdax_170x245.jpg

Az FT fronttartály különlegessége abban rejlik, hogy az fronttartály az ISOBUS terminálban elérhető FlowControl+ elektronikus töltésszint-vezérléssel 100%-osan a függesztett permetezőgépbe integrálható. A Flow-Control+ technikai alapját a tartályokban elhelyezett két elektronikus szintérzékelő és a két csúcsteljesítményű injektor képezi. Az átviteli teljesítmény mindegyik irányban akár 200 l/min. A permetlé mindig ideálisan homogenizált.

Az ISOBUS terminál automatikusan vezérli a folyadék körfolyamatot úgy, hogy mindig optimális súlyeloszlás uralkodik. Ezzel megakadályozza a mellső tengely túl korai tehermentesülését. A töltöttségi szinttől függően a fronttartályból a megfelelő időben újra permetlevet szállít, hogy a függesztett permetezőgép sose ürüljön ki a fronttartály előtt. A permetlé eközben mindig homogén marad.

A kézi vezérléssel arra is van lehetőség, hogy a fronttartályban csak öblítővizet vigyen magával. A Flow-Control+ szivattyú a töltési folyamatot is támogatja, úgyhogy összesen akár 400 l/perc szívóteljesítmény is elérhető.