Ágyásszórás kétoldali ágyásszóró ernyővel

Beetstreuen_001_d0_20150831_rdax_170x99.jpg

A nyomvonal bal és jobb oldalán ágyásokba ültetett különleges növénykultúrák műtrágyázásához kínálja az AMAZONE az ágyásszóró ernyőt. Ez a traktor nyomvonalát közel műtrágyamentesen tartja. Az ágyásszóró ernyőt kézzel lehet működtetni, vagy opcionálisan hidraulikus módon a traktor vezetőülésből.

  1. Munkaszélesség 
  2. fél munkaszélesség


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.