További felszereltségek

Abdrehvorrichtung (1) ZA-X_Perfect_Detail_05_d1_080912_30pro

Leforgató berendezés

A szórásmennyiség-ellenőrzés leforgató berendezésével (külön tartozék) nagyon egyszerűen meghatározható a kijuttatandó mennyiség eléréséhez szükséges pontos beállítás. A meghatározott útszakasz megtétele közben felfogott műtrágyamennyiséget megmérjük. Az áttekinthető skálával azután pontosan meghatározzuk a kívánt kiszórási mennyiség eléréséhez szükséges beállítási értéket.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-X_Perfect_Detail_07_d1_080912_49pro_rdax_170x87.jpg

Abdeckschwenkplane/Beleuchtung

Die Abdeckschwenkplane (Sonderzubehör) wird vor dem Befüllen einfach hochgeklappt und garantiert bei nassem Wetter trockenes Streugut. Eine Beleuch­tungs­anlage mit Warntafeln (Sonderzubehör) kann auf Wunsch mitgeliefert werden.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-X_Perfect_Detail_06_d1_080912_42pro_rdax_170x87.jpg

Rollvorrichtung

Die bewährte Rollvorrichtung (Sonderzubehör) erleichtert das An- und Abkuppeln am Schlepper sowie das Rangieren auf dem Hof. Die Rollen sind schnell abnehmbar.

További nformáció + Kevesebb információ -
Aufsatz L 800 (1) ZA-X_Perfect_007_d1_080912_42pro

L 800 magasító

Az L 800 magasítóval a ZA-X Perfect 902 tartálytérfogata egyszerűen 800 literesre bővíthető. A feltöltés homlok- és teleszkópos rakodóval ennél a széles magasítónál is kényelmesen elvégezhető.

További nformáció + Kevesebb információ -
ZA-XW Perfect 502 (1) ZA-XW_Perfect_001_d1_080912

AMAZONE ZA-XW Perfect 502 kéttárcsás műtrágyaszóró

Különleges kultúrákban való használatra, pl. szőlő-, gyümölcs- és komlóültetvényekben, valamint a mezőgazdaságban

A különleges műtrágyaszóró speciális jellemzői a keskeny tartályforma nagyon meredek tartályfalakkal és alacsony töltési magassággal, az 500-700 literes kapacitás és a 10-18 méteres munkaszélesség, valamint a 2-6 méteres munkaszélesség az állítható sorszóró berendezéssel.


Az egyszerűen beállítható 2 soros műtrágyaszóró gyümölcsösökben és komlóültetvényekben a növény köré adagolja a műtrágyát, amiből a sorok közötti területet kihagyva jelentős mennyiséget takarít meg. 2–6 m-es sortávolságok.

ZA-XW Perfect 502 (2) Streuen_Grafik
Szóráskép

ZA-XW Perfect 502 (3) ZA-XW_Perfect_002_d1_080912_31pro
2 soros műtrágyaszóró berendezés









ZA-XW Perfect 502 (4) Streuer-Weinberg-Silber

A műtrágyaszóró keskeny, csupán egy méteres teljes szélessége megakadályozza a szőlőtőkék sérülését.




ZA-XW Perfect 502 (5) ZA-XW

Az ideális műtrágyaszóró gyümölcs- és komlóültetvényekben, felszerelt, állítható sorszóró berendezéssel.





További nformáció + Kevesebb információ -

Felhajtható takaróponyva

A takaróponyva feltöltés előtt egyszerűen felhajtható. A műtrágyaszóró így könnyedén feltölthető. Feltöltés után a felhajtható takaróponyva visszazárható. Így a műtrágyaszórás rossz időjárási viszonyok esetén is folytatható.

További nformáció + Kevesebb információ -
Roll- und Abstellvorrichtung (1) ZA-X_Perfect_Detail_06_d1_220805

Görgős szállító- és letámasztóegység

Egy praktikus extrafelszereltség: A masszív görgős szállító- és letámasztóegység megkönnyíti a műtrágyaszóró fel- és lekapcsolását, valamint manőverezését az udvaron. A felhelyezhető görgők gyorsan levehetők.

További nformáció + Kevesebb információ -

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.