A megoldás: HeadlandControl

Aktivált HeadlandControl esetén a szántóföld felőli oldalon növelésre kerül a szórási távolság és a szórásmennyiség, így a kikapcsolási pont a szántóföld belseje felé vándorol. Ezen kívül az új, immár a szórólegyező formájához igazodó szakaszolás lehetővé teszi, hogy a fordulóba éréskor a szakaszok kívülről befelé kapcsolódjanak le. Ilyen módon megelőzhető, hogy a fordulóban túladagolásos, ill. hiányos adagolásos zónák keletkezzenek.

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.