A tartályok

Viele Streuer, eine Familie (2) ZA-M_1201_001_D_d1_090803

Gyorsan felszerelhető és kiegészíthető tartálytérfogat
Die Aufsätze (1) ZA-M_1002_S500_001_D_d1_210719


S magasító – A keskeny
A keskeny, S típusú magasítóval megmarad a kis szállítási szélesség. Nem okoz problémát a feltöltés sem billentéssel, sem közvetlenül Big-Bag zsákokból.
Die Aufsätze (2) ZA-M_1002_S500_001_D_d1_210719

L magasító – A széles
A nagy, 2,76 m feltöltési szélesség kellő biztonságot nyújt széles kanalakkal történő feltöltés esetén. Különösen a nagy, ipari rakodókanalak esetén ajánlott a széles, L típusú magasító használata.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.