A ZA-M hidraulikus tolózár-működtetéssel

Einfache direkte Bedienung (1) 2-3_Wegeeinheit_d2_111004

A ZA-M függesztett műtrágyaszóró egyszerű, közvetlen kezelése
A hidraulikus tolózár-működtetéssel ellátott ZA-M függesztett műtrágyaszóró egyszerű lehetőséget nyújt a bal és jobb oldali tolózár közvetlen kezelésére a traktor két, kettős működésű hidraulikus vezérlőegységén keresztül.

A jobb és a bal oldalon található állítókar segítségével pontosan állíthatók a kifolyónyílások alatti adagoló tolózárak.


Az Ön előnyei:

  • Független hidraulikus tolózár-működtetés két, kettős működésű vezérlővel 
  • A kínálatban szerepel egy egyszerű 3 utas egység is arra az esetre, ha a traktor nem rendelkezne elég csatlakoztatási lehetőséggel. 
  • Nincs szükség kezelőterminálra 


ZA-M mit hydraulischer Schieberbetätigung

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.