A ZA-V függesztett műtrágyaszóró ISOBUS-rendszerrel

ZA-V Tronic | ZA-V Profis Tronic | ZA-V Profis Hydro 

Az ISOBUS-világ valamennyi funkciója
A ZA-V függesztett műtrágyaszórók kínálatát a ZA-V Tronic, a ZA-V Profis Tronic és a ZA-V Profis Hydro műtrágyaszóró teszi teljessé. Az ISOBUS-kommunikáció itt alapfelszereltségként van beépítve.

A ZA-V mennyiségi hatástól mentes kifolyónyílású és stabil, háromszög alakú szórásképű szóróműszerkezetét felhasználva a géppel kiváló eredmények érhetők el ék alakú és kinyúló területek szórásakor, a mennyiségkorrekcióval megvalósított szakaszolókapcsolásnak köszönhetően.

A mechanikusan hajtott ZA-V Tronic szériafelszereltségként nyolcas szakaszolást tesz lehetővé. A ZA-V Profis Hydro hidraulikus szórótárcsa-hajtása lehetőséget ad a szórási mennyiség korrekciójának és a szórótárcsa-fordulatszám kombinációjára is. Ez még pontosabb szórást tesz lehetővé ék alakú területeknél. A Section Control funkcióval együtt akár 16 szakasz is lehetséges.

A Profis műtrágyaszóró haladási sebességtől függő szórásmennyiség szabályozással és a legmodernebb, két mérőcellás, 200 Hz-es mérlegrendszerrel rendelkezik. A ZA-V Profis Tronic és a ZA-V Profis Hydro műtrágyaszóróhoz opcionálisan dőlésszög-érzékelő is rendelkezésre áll, amely domboldalakon is mindig pontos mérlegelési eredményt szolgáltat.

A Limiter V+ a kényelmes mezsgye-, határ- és árokszóráshoz minden ISOBUS terminállal használható. Az adott határhelyzetre vonatkozó finombeállítások kényelmesen tárolhatók a műtrágya menüben az egyes szóróanyagokhoz.


Előnyök 

  • Kényelmes kezelés különböző ISOBUS-terminálokkal 
  • Integráció a traktor vezérlésébe 
  • Egyszerű beállíthatóság – a mySpreader alkalmazás opcionális Bluetooth-kapcsolata 
  • GPS-Switch automatikus szakaszolás 
  • Alkalmazási térképek használata a GPS-Maps&Doc modullal 
  • A megrendelések dokumentációja a Task Controller-ben


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.