A ZA-X Easy a gépspecifikus EasySet 2 kezelőterminállal

ZA-X Easy (1) EasySet2_d0_gw_Q7141985_d1_210720

Komfortos elektromos beállítás és vezérlés

Az EasySet 2 kezelőszámítógép lehetőséget kínál az automatikus mennyiségszabályozásra, változó menetsebességek mellett. A kifolyónyílások méretei a tolózár automatikus beállításával úgy igazodnak, hogy a kiszórási mennyiség mindig azonos maradjon. Csupán egy 12 V-os áramcsatlakozó szükséges a kezelőterminál számára. A sebességjel továbbításához a felhasználó opcionálisan egy X-szenzort (impulzusok számlálása), jelkábelt (a traktorsebesség továbbítása) vagy egy GPS-antennát használhat.

Az elektromos tolózár-működtetéssel kombinálva az EasySet 2 további előnye, hogy különlegesen pontos szabályozást biztosít a kiszórási mennyiségnek. A kívánt kiszórási mennyiséget kilogrammos pontossággal adhatja meg a kezelőterminálon, és a szórási folyamat során kényelmesen növelheti vagy csökkentheti a vezetőfülkéből akár csak az egyik, akár mindkét oldalon. Ez mezsgye-, határ- és árokszórás esetében is érvényes.

A gépvezérlést a félautomata mennyiségkalibrálás és a visszamaradó mennyiségek leürítésének kényelmes funkciója teszi teljessé.


Az Ön előnyei:

  • Lehetőség a haladási sebességtől függő mennyiségszabályozásra 
  • Kényelmes elektromos kezelés és a kiszórási mennyiség beállítása a traktor vezetőfülkéjéből 
  • Egyszerű kezelőszámítógép menük nélkül, csak közvetlen funkciógombokkal 
  • Integrált hektárszámláló össz-hektárszámlálóval 
  • Távvezérelt mennyiségcsökkentés mezsgye-, határ- és árokszórásnál


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.