A ZA-X Easy – a gépspecifikus EasySet 2 kezelőterminállal

ZA-V Easy (2) ZA-V_2700_profis_tronic_d0_kw_1104_d1_160519

Kényelmes elektronikus beállítás és vezérlés
Az EasySet 2 kezelőszámítógép lehetőséget kínál az automatikus mennyiségszabályozásra, változó menetsebességek mellett. A kifolyónyílások méretei a tolózár automatikus beállításával úgy igazodnak, hogy a kiszórási mennyiség mindig azonos maradjon. Csupán egy 12 V-os áramcsatlakozó szükséges a kezelőterminál számára. A sebességjel továbbításához a felhasználó opcionálisan egy X-szenzort (impulzusok számlálása), jelkábelt (a traktorsebesség továbbítása) vagy egy GPS-antennát használhat.

Az elektromos tolózár-működtetéssel kombinálva az EasySet 2 további előnye, hogy különlegesen pontos szabályozást biztosít a kiszórási mennyiségnek. A kívánt kiszórási mennyiséget kilogrammos pontossággal adhatja meg a kezelőterminálon, és a szórás során kényelmesen növelheti vagy csökkentheti a vezetőfülkéből akár csak az egyik, akár mindkét oldalon.

A Limiter V+ kezeléséhez először a kívánt leengedési mélységet kell előválasztani az adott beállításhoz, az EasySet 2 „+/-”-gombjaival. Az aktiválás egy speciális Limiter-gombbal történik. A Limiter-funkciók váltása, pl. mezsgyeszórásról határ- vagy árokszórásra, szintén a „+/-”-gombokkal történik. Amennyiben a helyzet megköveteli, pl. árokszórásnál, a szórásmennyiség a táblahatár irányában csökkenthető. 

A gépvezérlést a félautomata mennyiségkalibrálás és a visszamaradó mennyiségek leürítésének kényelmes funkciója teszi teljessé.


Előnyök

  • A szórásmennyiség haladási sebességtől függő szabályozása 
  • Kényelmes elektromos kezelés és a kiszórási mennyiség beállítása a traktorfülkéből 
  • Egyszerű kezelőterminál menük nélkül, csak közvetlen funkciógombokkal 
  • Integrált hektárszámláló össz-hektárszámlálóval 
  • Határszórás Limiter V+ használatával, távvezérelt mennyiségcsökkentéssel


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.