Aki mér, az nyer! ZA-V Profis mérlegkerettel

Nincs szükség kalibrálásra. Adja meg a szórásmennyiséget és indulhat! Egyszerűbb már nem is lehetne.

A Super és az Ultra gépvázhoz kínált mérlegrendszer ellenőrzött kényelmet és nagyobb biztonságot nyújt. Két 200 Hz-es mérőcella segítségével online határozza meg a kiszórandó anyag különböző tulajdonságait – és mindezt nagy mérési pontossággal. Automatikusan összehasonlítja a ténylegesen kiszórt mennyiséget az előírt mennyiséggel. A folyási tulajdonság eltéréseit, pl. heterogén műtrágyák esetén, felismeri és automatikusan újból beállítja a műtrágyaszórót az elektromos adagoló tolózárakon keresztül. A területfüggő tápanyagmérleg érdekében ezen kívül pontosan dokumentálja a kiszórt mennyiséget. 

A kiegyensúlyozott tápanyagellátás céljából a szórásmennyiség gombnyomással módosítható a terminálról.


1. Mérlegkeret
2. Vízszintes elrendezésű összekötőrúd
3. Mérőcellák

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.