AMAZONE Limiter

AMAZONE Limiter (2) ZA-X_903_easy_d0_kw_P3050556_d2_220602

Határ- és mezsgyeszórás a tökéletesség jegyében

A Limiter egy modern szóráshatároló rendszer, amelyet akkor használnak, ha az első művelőút a műtrágyaszóró fél munkaszélességébe esik. Ez szolgál mezsgye-, határ- és árokszóráshoz.

A Limiter szóráshatároló alkalmazásánál döntő előnyt jelent, hogy nem kell megállni, nem kell a munkavégzést megszakítani, és nem kell a traktorból kiszállni.

Határ- és árokszórásnál az EasySet 2 kezelőterminállal csökkenthető a mennyiség.

A Limiter szóráshatároló nagy elfordulási tartományon belül elmozdítható egy stabil kereten. A műtrágyafajtától függően ezzel állítható be a Limiter szóráshatároló a mezsgye-, határ- vagy árokszóráshoz megkívánt helyzetbe. Az ehhez szükséges pontos adatokat a szórási táblázatban és a gépen elhelyezett öntapadó címkén találja meg. Amennyiben nem használja, úgy a Limiter szóráshatároló egy hidraulikus munkahengerrel kényelmesen felhajtható.

  1. Munkaszélesség
  2. Szórásszélesség (2x munkaszélesség)
  3. Határszórás


AMAZONE Limiter (1) ZA-TS_Fendt_Hanglage_d0_kw_DJI_0501_d2_190823Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.