AMAZONE szóráshatároló rendszerek

Teljes ellenőrzés. Mindenkor! 

Hatásos és pontos – csak ott szór, ahol a műtrágya használ a növényeknek
  1. munkaszélesség 2) fél munkaszélesség
Mezsgyeszórás (hozamorientált beállítás)
A határos terület egy mezőgazdaságilag művelt terület. Itt megengedhető, hogy csekély mennyiségű műtrágya átkerüljön a táblahatáron túlra. A teljes előírt mennyiség kiszórásra kerül egészen a tábla határáig.
  1. munkaszélesség 2) fél munkaszélesség
Határszórás (környezetorientált beállítás)
A határos terület közút vagy kerékpárút, és nem kerülhet műtrágya a táblahatáron túlra. Ehhez a dobási távolság a mennyiségszabályozóval kombinálva kiigazításra kerül.
  1. munkaszélesség 2) fél munkaszélesség

Árokszórás (környezetorientált beállítás)
Ha közvetlenül a tábla határán felszíni víz található, akkor a műtrágyázás során a műtrágyázással kapcsolatos rendelet értelmében bizonyos meghatározott távolságot kell tartani a víztől. Ehhez a szórásszélesség a mennyiségszabályozó tolózárral kombinálva további csökkentésre kerül.  1. munkaszélesség 2) fél munkaszélesség
BorderTS és AutoTS kombinációja
A BorderTS ernyő használatával a teljes előírt mennyiség kijuttatásra kerül a tábla határán anélkül, hogy a határon túl szóródna. AutoTS-sel kombinálva az első művelőút és a táblahatár közötti területre a kívánt előírt mennyiség juttatható ki. A pontos szélű műtrágyázás egészen a táblahatárig megvalósul.
Ágyásszórás kétoldali ágyásszóró ernyővel
A nyomvonal bal és jobb oldalán ágyásokba ültetett különleges növénykultúrák műtrágyázásához kínálja az AMAZONE az ágyásszóró ernyőt. Ez a traktor nyomvonalát közel műtrágyamentesen tartja. Az ágyásszóró ernyőt hidraulikusan, a traktor vezetőülésből lehet működtetni.

  1. munkaszélesség 2) fél munkaszélesség


Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.