AMAZONE ZA-XW Perfect 502 kéttárcsás műtrágyaszóró

ZA-XW Perfect 502 (1) ZA-XW_Perfect_001_d1_080912

Különleges kultúrákban való használatra, pl. szőlő-, gyümölcs- és komlóültetvényekben, valamint a mezőgazdaságban

A különleges műtrágyaszóró speciális jellemzői a keskeny tartályforma nagyon meredek tartályfalakkal és alacsony töltési magassággal, az 500-700 literes kapacitás és a 10-18 méteres munkaszélesség, valamint a 2-6 méteres munkaszélesség az állítható sorszóró berendezéssel.


Az egyszerűen beállítható 2 soros műtrágyaszóró gyümölcsösökben és komlóültetvényekben a növény köré adagolja a műtrágyát, amiből a sorok közötti területet kihagyva jelentős mennyiséget takarít meg. 2–6 m-es sortávolságok.

ZA-XW Perfect 502 (2) Streuen_Grafik
Szóráskép

ZA-XW Perfect 502 (3) ZA-XW_Perfect_002_d1_080912_31pro
2 soros műtrágyaszóró berendezés

ZA-XW Perfect 502 (4) Streuer-Weinberg-Silber

A műtrágyaszóró keskeny, csupán egy méteres teljes szélessége megakadályozza a szőlőtőkék sérülését.
ZA-XW Perfect 502 (5) ZA-XW

Az ideális műtrágyaszóró gyümölcs- és komlóültetvényekben, felszerelt, állítható sorszóró berendezéssel.

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.