Az olajfürdős hajtómű

Das Ölbadgetriebe (1) ZA-M_Oelbadgetriebe_d2_170914

Évtizedeken át megbízható 
Az olajfürdős hajtómű az AMAZONE kéttárcsás műtrágyaszóró elnyűhetetlen motorja. Az AMAZONE hajtóművek már 100 000-szer bizonyítottak, karbantartást nem igényelnek, a hajtóműkárok ellen túlterhelés elleni védelemmel rendelkeznek.


Optimális gyártás:  Aktív környezetvédelem az első lépéstől kezdve

  • Energiamegtakarítás az optimalizált nagyszériás gyártási folyamatoknak hála 
  • A nyersanyagok lehető legjobb kihasználása processzoros vezérlésű vágási és hajlítási technológiákkal 
  • A modern elektromos bemártó (KTL) festési eljárás kimagasló (járműipari minőségű) korrózióvédelmet garantál

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.