Hydro - Hidraulikus meghajtás

ZA-V_hydr_Streuscheibenantrieb_d1_181214_p50_rdax_170x84.jpg

A hidraulikus hajtású ZA-V Hydro műtrágyaszóróval a traktor motorjának fordulatszámától függetlenül, különböző szórótárcsa-fordulatszámmal lehet dolgozni. Ilyen módon különösen kényelmes és pontos a kiszórás,
valamint oldaltól függetlenül aktiválható a mezsgye-, határ- és árokszórás. A szántóföld szélén végzett egyes szórási funkciók között menet közben át lehet váltani. Ha a beállított fordulatszám nem felel meg a szántóföld széli pontos kiszóráshoz, akkor menet közben az is módosítható a terminálon keresztül. A rendszer automatikusan elmenti az adott határhelyzetre vonatkozó módosításokat a terminálon.


  • A szórótárcsa-fordulatszám oldalfüggetlen szabályozása még pontosabb szórást tesz lehetővé ék alakú területeknél. A Section Control funkcióval együtt akár 16 szakasz is lehetséges. 
  • Szériában elérhető nyomószűrővel


„A szántóföld határán végzett műtrágyakímélő, egyszerűen átkapcsolható és állítható szórás mellett a ZA-V Hydro további előnye, hogy a műtrágyaszóró a traktor motorfordulatszámától függetlenül dolgozik, így kevesebb üzemanyagot fogyaszt.”
(„AGRARTECHNIK” 2017/06 – ZA-V 2700 Profis Hydro menetpróba)

Szóráskép szimulátor

A szóráskép szimulátor intuitív módon mutatja be a műtrágyaszóró működését. Tisztán megjeleníthetők a különféle műtrágya- és munkaszélesség-kombinációk optimális beállításai, valamint feltérképezhető a szél és a műtrágya minőségének hatása. Próbáld ki magad…

Pontosság a műtrágya kijuttatásában

Ahhoz, hogy a gazdaság meg tudja őrizni versenyképességét és jövőképét, és ugyanakkor fenntartható módon gazdálkodjon, az AMAZONE egyre nagyobb teljesítményű és pontosságú gépeket és eljárásokat kínál.

Szükségünk van az ön beleegyezésére

Ezt a tartalmat egy külső szerver biztosítja. Ha aktiválja a tartalmat, akkor személyes adatokat dolgozunk fel, és sütiket állítunk be.

AMAZONE EasyCheck

Präzise streuen leicht gemacht!

Einfache Optimierung der Querverteilung mit dem digitalen mobilen Prüfstand. Prüfmatten auslegen, Dünger streuen, mit dem Smartphone abfotografieren, Analyse der Querverteilung in der App und Vorschlag einer korrigierten Streueinstellung.